Influensa-vaksine

Årets vaksine mot sesonginfluensa ventes å komme i løpet av denne uka (uke 41).
Vi planlegger vaksinasjonsdager de to neste ukene (uke 42-43), og det er også mulig å få vaksine hos fastlege.

Til personer som er 65 år og eldre

3. vaksinedose mot Covid-19

Regjeringen har besluttet at det skal tilbys en 3. vaksinedose mot Covid-19 til personer som er 65 år og eldre.
Vaksiner til 3. dose, sendes til kommunene fra uke 44, det vil si starten av november. Vi planlegger vaksinering i uke 44-45.

Vi vil organisere vaksinering med 3. dose på samme måte som influensavaksinering. Det vil si en vaksinedag på Sørarnøy, på Sandhornøy og på Nygårdsjøen. I tillegg blir det vaksinering på Inndyr hver onsdag som tidligere. Det er nå anledning til å bestille time på vegne av annen person, i tillegg til at man kan bestille time selv, gjennom systemet for vaksinebestilling.

Knapp - Ønsker du vaksine.png

Det er samme risikogrupper for både influensavaksine og 3. dose koronavaksine, og det må gå minimum en uke mellom de ulike vaksinene.

Ansvarlig redaktør: Kommunedirektør Geir Mikkelsen. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret