Korona (Covid-19)

Informasjon om situasjonen og om tiltak oppdateres forløpende på denne nettsiden.

Vi gir deg oppdatert informasjon fra Gildeskål kommune og nasjonale myndigheter om korona-situasjonen og hvilke tiltak som nå er i gang for å stoppe spredning av Korona-viruset (COVID-19). Bruk menyen til venstre eller snarveiene i høyremenyen for å finne det du trenger.
Send gjerne tips til oss.
 

Oppdatert 28.5

Plan for åpning av skolene

Alle skolene i Gildeskål planlegger nå gradvis åpning med fokus på smittevern. De enkelte skolene sender ut spesiell informasjon om organisering for sine elever.
Regjeringen varslet 27.5. om at barnehager og skoler kan lette på smitteverntiltak. Frdag 29.5. legges det fram nye smittevernveilederesom skal hjelpe skolene å tilpasse tiltakene til smittesituasjonen i samfunnet. 

2020-05-08

Regjeringen:

Slik skal Norge gjenåpnes

– Takket være vår felles innsats siden mars har vi fått smittespredningen under kontroll. Derfor kan vi nå over tid lette på de strenge tiltakene. Målet er at flest mulig aktiviteter og virksomheter som har vært stengt, kan åpne før sommeren. Dette forutsetter at vi fortsatt har kontroll på smittesituasjonen, sier statsminister Erna Solberg.
Les planen for å åpne opp gradvis her.

2020-05-08
Video Konsultajsoner Gildeskål Fysioterapi (2)_200x126

Åpent

Gildeskål Fysioterapi

Gildeskål fysioterapi har nå åpent for 1-1 konsultasjoner. Dersom man ønsker å bestille time, ber vi om at dette gjøres på forkant via telefon, og at man ikke møter opp i person for å bestille time. Dette for å følge smittevernregler i henhold til COVID-19. 

2020-05-07

Korona: Nyhetsbrev til alle husstander

I disses tidene, som er meget spesielle for oss alle, ønsker vi som kommune å sørge for at også de som til daglig ikke bruker kommunens hjemmesider eller Facebooks-sider  få informasjon. Derfor har vi besluttet å sende ut et nyhetsbrev fra ordfører, rådmann og kommunelege som lokalutvalgene leverer ut i postkassene til alle fastboende i kommunen.

Les nyhetsbrev uke 17 her.

 

2020-04-17

Lokal forskrift

Karanteneforskrift i Gildeskål er opphevet

Gildeskål kommune har valgt, etter råd fra vår smittevernlege Laila Didriksen, ikke å forlenge de utvidede karantenebestemmelsene vi og mange andre kommuner i nord innførte for noen uker siden. 
Vi har enda ikke registrert smitten i vår kommune, men den vil nok sannsynligvis komme etter hvert, nå er vi imidlertid forberedt så godt som vi kan bli det.

2020-04-15

Reiseinformasjon fra Gildeskål kommune

Alle bes om å vurdere nøye om reiser til og fra Gildeskål er nødvendige, eller kan utsettes Pasientreiser anses som nødvendige.
Last ned informasjonsark her.

2020-04-15

Informasjon om krisepakken til idrett, kultur og frivillighet

14. april kan frivillige lag og organisasjoner og arrangører i kultursektoren søke om kompensasjon for korona-avlyste, utsatte eller stengte arrangementer. Fordi det er kort søknadsfrist, er det lagt til rette for at søkerne kan bruke tiden fram mot 14. april på å forberede seg.

2020-04-08

Fra 15.4.2020

Opphevet: Forskrift om utvidet karantenebestemmelse i Gildeskål kommune

For å forebygge og begrense smitte, og beskytte sårbare grupper har Gildeskål kommune v/Kommunestyret med hjemmel i smittevernloven § 4-1 første ledd litra d), femte ledd, jfr. første ledd vedtatt følgende lokal forskrift:

2020-04-07

Manglende betalingsevne?

Betalingsutsettelse for kommunale gebyrer

Gildeskål kommunestyre har bestemt at alle som har fått manglende betalingsevne som følge av tiltakene i kjølvannet av koronaviruset kan få betalingsutsettelse på kommunale gebyr termin 1.

2020-04-03

Kartlegging

Har du smittvernutstyr å avse?

Kommuneoverlegen ønsker å få en oversikt over smittevernutstyr de kan få tilgjengelig om det blir behov. 

2020-04-01
Gildeskål kommune | Inndyrveien 72, 8140 Inndyr. Postboks 54, 8138 Inndyr | Telefon: 75 76 06 00 | Faks: 75 75 75 11 | E-post: postmottak@gildeskal.kommune.no | Org.nr: 845901422
|

Ansvarlig redaktør: Konst. kommunedirektør Marianne Stranden. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret

Web levert av CustomPublish AS