Du kan hjelpe til:

Elektronisk registrering av positiv hurtigtest for Covid-19.

Nå er det mange som bruker hurtigtester for å teste seg selv for korona. Det er bra, og det hjelper oss å oppdage smitte tidlig.

Dersom du tar en hurtigtest for korona og får et positivt testresultat, må du isolere deg og gi beskjed til alle dine nærkontakter.
Men du må også melde fra til kommunens smittesporingsteam om at du har testet positivt. En positiv hurtigtest skal verifiseres med en PCR-test som vi tar på legekontoret dersom du ikke har mottatt boosterdose.

Registrer prøvesvaret ditt elektronisk her (grønn knapp):

Knapp_smittesporing[1].png

Dersom du opplever problemer med å registrere positiv hurtigtest, kan du ringe legekontoret mandag-fredag mellom kl. 08.30-11.00 og 13.00-15.00 for å melde fra.
Om du ikke kan bruke Bankid, er det mulig å få hjelp av bekjente til å rapportere prøvesvaret i tjenesten. 

Gjør dette så fort du har testet positivt. 

Alle som melder inn prøvesvaret sitt elektronisk vil bli kontaktet av smittesporingsteamet. Vi vil gjøre dette fortløpende, men ber om forståelse for at det kan ta litt tid før vi tar kontakt med deg. 

Gildeskål kommune | Inndyrveien 72, 8140 Inndyr. Postboks 54, 8138 Inndyr | Telefon: 75 76 06 00 | Faks: 75 75 75 11 | E-post: postmottak@gildeskal.kommune.no | Org.nr: 845901422
|

Ansvarlig redaktør: Kommunedirektør Geir Mikkelsen. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret.   Personvernerklæring.

Web levert av CustomPublish AS