Korona (Covid-19)

Informasjon om situasjonen og om tiltak oppdateres forløpende på denne nettsiden.

SMS-meldinger fra Gildeskål kommune

Får du melding?

Gildeskål kommune bruker telefonvarsling til innbyggerne. Varslingen skjer ved at det blir sendt ut SMS til alle mobiltelefoner, og en automatisert talemelding til de kontaktpersonene som kun er registrert med fasttelefon. 

Hvordan finner kommunen mitt telefonnummer?

Adressedatabasen som blir benyttet under varsling er en sammenstilling av informasjon fra Folkeregisteret, nummeropplysning fra alle teleoperatørene og informasjon fra GAB-registeret (eiendommer). Innbyggere under 16 år ligger ikke i adressedatabasen, og mottar dermed heller ikke varsel.

Får jeg varsel? Hvordan sjekker jeg det?

Du kan selv redigere opplysningen om deg selv ved å logge inn på portalen www.servicevarsling.no. Her kan du også registrere deg på en adresse du ikke er registrert på i Folkeregisteret, dersom du for eksempel ønsker å få varsel ved hendelser som berører din bolig som pendler, skolelev eller lignende. Eierne av fritidseiendommer er registrert hos oss, men sjekk gjerne at opplysningene er korrekte eller registrer deg om det ikke er du som står som eier.
Merk at dersom telefonen din er registrert på arbeidsgiver, må du selv legge denne til på den folkeregistrerte oppføringen din for å få varsling på hendelser på hjemmeadressen.

Les mer om tjenesten her.

 

Sjekk din oppføring på www.servicevarsling.no:
 

ums1.jpgums2.pngums3.pngums4.pngums5.png

Gildeskål kommune | Inndyrveien 72, 8140 Inndyr. Postboks 54, 8138 Inndyr | Telefon: 75 76 06 00 | Faks: 75 75 75 11 | E-post: postmottak@gildeskal.kommune.no | Org.nr: 845901422
|

Ansvarlig redaktør: Rådmann Helge D. Akerhaugen. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret

Web levert av CustomPublish AS