Korona (Covid-19)

Informasjon om situasjonen og om tiltak oppdateres forløpende på denne nettsiden.

Vi trenger flere aktivitetsinnslag! TA KONTAKT!

Folkehelseuka 2019 - uke 37

Merk deg uke 37 fra 9.-15.september og bli med på Folkehelseuka 2019. 

 

Gildeskål kommune inviterer ALLE til å bidra i markeringen - lokalt næringsliv, barnehager, skoler, bedrifter, lag og foreninger.

 

Folkehelseuka logo 2019
Folkehelseuka logo 2019

Folkehelseuka er en årlig markering og synliggjøring av helsefremmende tilbud som eksisterer i kommunen og lokalmiljøet.  Vi håper mange blir med å bidrar med ulike arrangementer som ikke krever mye arbeid. Små tiltak eller arrangementer er veldig bra. 

Folkehelse er et vidt  begrep og det ønsker vi skal gjenspeile seg gjennom aktivitetene som skjer rundt i Gildeskål denne uka. 

Ressursgruppen for folkehelse vil samle inn oversikt over de aktivitetene som meldes inn og lage et eget program. I Gildeskål foregår mye bra aktivitet i regi av kommunens lag og foreninger, og dette ønsker vi skal markes gjennom en hel uke med aktiviteter for store og små. 

Ut i fra folkehelsemidlene er det satt av en sum til markeringen som skal brukes til gjennomføring av gode tiltak etter avtale. Lag og foreninger kan ikke søke direkte på disse midlene. 

Ønsker dere å bidra til markeringen av Folkehelseuka 2019 sendes tilbakemelding til:

Folkehelsekoordinator Birgitte Kalvatn: birgitte.kalvatn@gildeskal.kommune.no

Tilbakemeldingene vil bli behandlet etter 19. august 2019.

 

* Helsefremmende betyr fokus på positive faktorer som fremmer helse. Eksempelvis kan dette være sosialt samhold,  fysisk aktivitet, oppholde seg i naturomgivelser som gir overskudd, lære seg ferdigheter til å mestre ulike aktiviteter m.m. 

Gildeskål kommune | Inndyrveien 72, 8140 Inndyr. Postboks 54, 8138 Inndyr | Telefon: 75 76 06 00 | Faks: 75 75 75 11 | E-post: postmottak@gildeskal.kommune.no | Org.nr: 845901422
|

Ansvarlig redaktør: Rådmann Helge D. Akerhaugen. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret

Web levert av CustomPublish AS