Geir Mikkelsen_web

Geir Mikkelsen er ny kommunedirektør

- Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at vi har ansatt Geir Mikkelsen fra Bodø som ny kommunedirektør i Gildeskål kommune, sier ordfører Bjørn Magne Pedersen. 

- Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at vi har ansatt Geir Mikkelsen fra Bodø som ny kommunedirektør i Gildeskål kommune, sier ordfører Bjørn Magne Pedersen. 
Det er et samlet kommunestyre som ser fram til at Geir Mikkelsen på nytt skal starte å jobbe for Gildeskål kommune, denne gang med tittelen kommunedirektør. Han hadde stillingen som rådmann i Gildeskål i perioden 2012–2015 før han flyttet tilbake til Bodø hvor han kommer ifra.

- Vi kjenner Geir Mikkelsen godt, og han kjenner Gildeskål kommune. Det gjør at vi er trygge på at dette blir bra for både oss og han, sier Pedersen. Blant de 14 søkerne til stilling var det mange gode kandidater, og vi er glade for at ser mange ser Gildeskål som en attraktiv kommune. Men etter en samlet vurdering var Mikkelsen den beste, og vi er meget fornøyde med at vi så raskt etter kommunestyrets vedtak om tilsetting kunne signere avtale med han. Etter oppsigelsestiden i Fauske vil han igjen ta fatt på arbeidet med å videreutvikle Gildeskål.

Geir Mikkelsen er utdannet siviløkonom, og har siden 2016 vært rådmann i Fauske kommune. I tillegg til arbeidserfaring som rådmann har han jobbet flere år på høgskolen i Bodø / Nord universitet.

Gildeskål kommune | Inndyrveien 72, 8140 Inndyr. Postboks 54, 8138 Inndyr | Telefon: 75 76 06 00 | Faks: 75 75 75 11 | E-post: postmottak@gildeskal.kommune.no | Org.nr: 845901422
|

Ansvarlig redaktør: Kommunedirektør Geir Mikkelsen. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret

Web levert av CustomPublish AS