God jul og godt nyttår

Julehilsen fra Ordføreren

Da står julen 2013 for døren og året er snart på hell. Vi er så heldige å bo i et samfunn som er trygt og stabilt. Vi klarer langt på vei å ta vare på alle menneskene og deres behov. Kommunestyret har nettopp vedtatt budsjettet for neste år og det inneholder ingen negative poster. Vi opprettholder dagens drift uten å redusere tjenester eller antall ansatte. I tillegg setter vi inn betydelige midler til opprustning av infrastruktur osv.

Jeg besøker hver jul beboerne på Gibos og våre to eldresenter og det er en fryd å møte disse mennskene som har bygget samfunnet vi nyter godt av i dag. Og så er det utrolig godt å høre beboerne si at de har det veldig godt og blir ivaretatt av de ansatte på en utmerket måte, tusen takk til dere alle som tar dere av våre som trenger hjelp og omsorg, dere gjør en flott jobb.

Skolene har hatt juleavslutning, noe har jeg vært med på og noe har jeg fått referert. Ærlig talt, det er flotte barn og ungdommer som viser noen av sine kvaliteter når de underholder oss hver jul - og ellers i året. Lykke til med skolearbeidet inn i neste år.

Takk til næringslivet for året som er gått, for å ha satset og økt aktiviteten, uten næringslivet faller resten sammen.

Takk til alle innbyggerne for innsats og engasjement, og for å ha markedsført kommunen på en positiv måte, som en god kommune å leve og bo i.

Jeg ser frem til et nytt år med nye oppgaver som vi skal løse sammen

Det gjenstår bare å ønske dere alle en fredfylt og god jul og et godt nytt år.

Hilsen

Petter Jørgen

 

 

Gildeskål kommune | Inndyrveien 72, 8140 Inndyr. Postboks 54, 8138 Inndyr | Telefon: 75 76 06 00 | Faks: 75 75 75 11 | E-post: postmottak@gildeskal.kommune.no | Org.nr: 845901422 | Kontonr: 4609.07.00308
|

Ansvarlig redaktør: Kommunedirektør Geir Mikkelsen. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret.   Personvernerklæring.

Web levert av CustomPublish AS