Korona (Covid-19)

Informasjon om situasjonen og om tiltak oppdateres forløpende på denne nettsiden.

Korona: Nyhetsbrev til alle husstander

I disses tidene, som er meget spesielle for oss alle, ønsker vi som kommune å sørge for at også de som til daglig ikke bruker kommunens hjemmesider eller Facebooks-sider  få informasjon. Derfor har vi besluttet å sende ut et nyhetsbrev fra ordfører, rådmann og kommunelege som lokalutvalgene leverer ut i postkassene til alle fastboende i kommunen.

Les nyhetsbrev uke 17 her.

Nyhetsbrevet fordeles til lokalutvalgene og blir levert ut i løpet av helga.
Om du ikke har fått nyhetsbrevet, kan du kontakte lederen av ditt lokalutvalg.

Les nyhetsbrevet for uke 16 her.

Les nyhetsbrev for uke 14 her.

Les nyhetsbrevet for uke 13 her.

Ansvarlig redaktør: Rådmann Helge D. Akerhaugen. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret