Oppdatert 10. september 2021

Koronavaksinering - status Gildeskål

Vi gir deg oppdatert informasjon om framdriften for koronavaksineringen i Gildeskål: 

Utført vaksinering pr. 17. september 2021:

  • 1.422 personer har fått dose nr. 1. 
    74,1 % av befolkningen i Gildeskål har fått minst en dose. (Hele landet: 75,0 %) 

  • 1.318 personer har også fått dose nr. 2.
    68,6 % av befolkningen er fullvaksinert. (Hele landet: 65,6 %)

​Fra og med 2. august inkluderer tallene også bosatte i Gildeskål som har fått vaksine i andre kommuner.

Les mer om plan for vaksinering nedenfor.

rglNSECBAgQIECAAAECBAgQIECAAAECBAgQIECAAAEC 1wjYfLzG 3agECBAgQIAAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAAAQIEfpyAzccft 6QmRIAAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQOAagf 8Hi 6YBwYHTMnQAAAAASUVORK 5CYII=

Registrer deg for vaksine!

De som ikke har anledning til å gjøre dette elektronisk (på nett), kan henvende seg vår vaksinetelefon, så vil de få hjelp til registrering.

 

Knapp - Ønsker du vaksine.png

 

 

 

Planlagt vaksinering:

 Alle som ønsker vaksine, har nå fått tilbud om første dose. Det gis også fortløpende avtale om tid for dose 2, intervallene er minimum 3 uker mellom dosene. Gildeskål har nå mottatt et stort antall vaksiner, og vi har for tiden kun vaksiner av merket Comirnaty fra Pfizer- BioNTech.

Vi oppfordrer alle som mangler en eller to vaksinedoser, til å melde seg opp for vaksinering, gjennom kommunens nettside for registrering.

 

Vi er i gang med vaksinering av ungdom i alder 16-17 år 7/9. Ta kontakt ved ønske om vaksine for avtale om tidspunkt ved å registrere deg for vaksine i vår nettportal eller ringe vår vaksinetelefon.

Vaksineteamet i Gildeskål har også startet arbeidet med å tilby ungdom i alder 12 -15 år koronavaksine. Dette er et frivillig tilbud, og begge foreldre må samtykke i at barna deres får denne vaksinen. Les mer om dette HER.

Det er vedtatt at pasienter med alvorlig nedsatt immunforsvar skal tilbys en tredje vaksinedose mot Covid-19. Les mer om dette HER.

Les mer om vaksinen og hvilke grupper som får den først.

 

Gildeskål kommune | Inndyrveien 72, 8140 Inndyr. Postboks 54, 8138 Inndyr | Telefon: 75 76 06 00 | Faks: 75 75 75 11 | E-post: postmottak@gildeskal.kommune.no | Org.nr: 845901422
|

Ansvarlig redaktør: Kommunedirektør Geir Mikkelsen. Alle henvendelser vedr. innhold rettes til Servicekontoret

Web levert av CustomPublish AS