Høst på Gildeskål.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gildeskål kommune inviterer i samarbeid med Gildeskål Kirkelige fellesråd til arrangementet Høst på Gildeskål lørdag 24. september på Gildeskål Kirkested. 

Et kulturarrangement med tre flotte konserter, sosialt samvær i vakre omgivelser og food truck med salg av mat og alkoholfrie drikkevarer.

Konsertene holdes utendørs på scenen mellom havet og hovedkirka, så finn frem ullgenseren og varme klær! Ta gjerne med et pledd og sitteunderlag. Vi krysser fingrene for oppholdsvær og kanskje til og med litt nydelig høstsol? Dersom dårlig vær flyttes konsertene inn i kirken.

Program

16.00: Dørene åpner

Food truck selger Thaimat og alkoholfrie drikkevarer utenfor hovedkirka

16.30: Ungdomskonsert - Pure Instinct

17.45: Konsert - Simen Neverdal 

18.30: Konsert - Terje Berg

Konsertene er for alle, den første konserten er rettet spesielt mot ungdom. 

Pris:

Arrangementet er gratis for barn og unge under 18 år 

150,- for voksne 

Billetter kjøpes på stedet.

Om artistene:

Pure Instinct

Pure Instinct er et band fra Bodø som spiller bluesinspirert rock-pop. Bandet består av Eline Enger - vokal/keys, Magnus Mathisen - gitar, Emil Vertot - trommer og Marius Krogh - bass

Pure Instinct.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simen Neverdal

Simen Neverdal startet sin musikalske karriere i Meløy. I 2021 debuterte han med sin første poplåt på norsk med låta «Kem du va», som ikke bare synges på norsk, men på meløydialekt. 

Simen Neverdal har gitt ut flere singler i 2022. I mars ga han ut sin andre singel «Førr seint», og i mai kom «Du e alt». Musikken hans bærer noe preg av rockebakgrunnen hans med mye inspirasjon fra 80-tallsmusikk. Den 5. oktober gir han ut sin nye EP "Overganga", så konserten 24. september blir en førpremiere på noe av det nye materialet. Simen stiller med band og håper på mye folk og god stemning!

Simen Neverdal.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terje berg

Terje Bergs nye album «Tegn en by» har fått strålende kritikker. Stemningen veksler mellom humor og ettertanke. Bodøværingen har turnert omfattende de siste årene, og er kjent for formidlingsevnen og gitarspillet. Vi snakker låter på nordnorsk og gode historier.

Terje Berg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ser frem til en herlig kulturell aften på Gildeskål Kirkested og ønsker ALLE velkommen! Håper så mange som mulig holder av datoen og tar turen hit lørdag 24. september!