Klikk her for å se hele programmet for Folkehelseuka 2021 i Gildeskål

Fra 13.-19. september markerer vi Folkehelseuka 2021 i Gildeskål! Folkehelseuka markeres for å synliggjøre alt det gode arbeidet og engasjementet som eksisterer rundt i lokalmiljøene i Gildeskål. Hver dag kan du velge mellom flere ulike aktiviteter - og vi tror at alle vil finne noe som passer for seg. Det vil bli hagevandring, yoga i Naturhuset, fotokurs, skytesport, kveldsbading, strikkekafe, grottevandring og hengekøyetur, bare for å nevne noe. I tillegg arrangere Nordland fylkeskommune daglige webinar/foredrag du kan delta på (krever påmelding). Alle aktiviteter denne uka er gratis, men merk at noen krever påmelding.

Klikk her for å se hele programmet for Folkehelseuka 2021 i Gildeskål

Bli med å markere Folkehelseuka ved å delta på aktivitetene! Følg Folkehelseuka i Gildeskål 2021 på Facebook for oppdateringer, nyheter og bilder!

Har du spørsmål til noen av aktivitetene? Kontakt Folkehelsekoordinator Vilde Stangeland - 415 46 904

Trenger du utstyr til en aktivitet? BUA Gildeskål låner ut tur - og sportsutstyr GRATIS! Under Folkehelseuka har BUA åpningstid tirsdag og torsdag 18:00-20.00 + onsdag 11.00-18.00. Har du ikke mulighet til å komme i åpningstid kan du ringe 415 46 904. 

Vi gleder oss til en innholdsrik og sosial uke sammen med dere!