Fra 12.-19. september markerer vi Folkehelseuka 2022 i Gildeskål!

Klikk her for å se hele programmet til Folkehelseuka i Gildeskål 2022

Rundt i hele Gildeskål skjer det mye positivt arbeid, som bidrar til å fremme inkludering, deltakelse, fellesskap og livskvalitet for innbyggerne. Folkehelse handler om å skape lokalsamfunn som er gode å leve i for ALLE 
🧡 🏡 Dette ønsker vi skal gjenspeile markeringen og aktivitetene som finner sted i folkehelseuka. 

Hver dag kan du velge mellom flere ulike aktiviteter - og vi tror at alle vil finne noe som passer for seg. Det vil blant annet bli yoga i Naturhuset på Sandhornøya, topptur til Sandhornet, strikkecafe på Elias Blix cafeen, fisking og grilling på Storvikskaret, tur med kakaodamene på Nygårdsjøen og lerdueskyting med Gildeskål jeger og fiskerforening! I tillegg arrangerer Nordland fylkeskommune daglige webinar/foredrag du kan delta på (krever påmelding). Alle aktiviteter denne uka er gratis, men merk at noen krever påmelding.

En del av aktivitetene er faste hver uke, mens andre arrangeres for anledningen. Visste du for eksempel at på Nygårdsjøen er det fotballag for både jenter og gutter i alederen 7-10 år? Eller at IL splint skigruppa har styrketrening hver onsdag? Eller at barn og unge under 18 år kan bade gratis i svømmehallen hver tirsdag og torsdag? Eller at LHL har styrketrening hver tirsdag og torsdag og fellestur hver fredag? Folkehelseuka markeres for å synliggjøre og anerkjenne engasjementet rundt i kommunen, og samle mennesker til gode opplevelser sammen.
 
 

Følg Folkehelseuka i Gildeskål 2022 på Facebook for oppdateringer, nyheter og bilder!

Har du spørsmål til noen av aktivitetene? Kontakt Folkehelsekoordinator Vilde Stangeland - 415 46 904

Trenger du utstyr til en aktivitet? BUA Gildeskål låner ut sport- og fritidsutstyr helt GRATIS! BUA har åpent tirsdag og torsdag 17:00-19.00. Har du ikke mulighet til å komme i åpningstid kan du forsøke kontakte 948 72 544/415 46 904. 

Vi gleder oss til en innholdsrik og sosial uke sammen med dere

🧡

 

FHU_2022_header_med_dato (1).jpg